Cum ne pregatim pentru a ramane insarcinate? Sfaturi utile pentru perioada de preconceptie.

4. Mananca sanatos! Acum ai nevoie de doze mai mari de calciu, asa ca este recomandat sa consumi mai multe lactate. Elimina pe cat posibil mancarea nesanatoasa din alimentatia ta si limiteaza consumul de cafea. Nu credem ca mai este necesar sa mentionam ca tigarile si alcoolul nu sunt tocmai recomandate. Nu numai ca afecteaza grav sanatatea fatului, dar pot conduce si la avort spontan. Schimbarile nu trebuie realizate abia atunci cand esti sigura ca ai ramas insarcinata, ci trebuie sa iti pregatesti corpul cu mult inainte.

5. Atentie la relatia de cuplu! A deveni mami nu este o misiune tocmai usoara, iar stresul poate afecta relatia de cuplu. Incearca sa nu faci din conceptie unica ta prioritate si vorbeste deschis cu partenerul despre orice probleme care ar putea aparea.

6. Fa exercitii! Daca esti o persoana sedentara, nu este cazul sa iti schimbi acum total regimul de viata. Plimbarile scurte si cateva exrecitii realizate in casa pot fi indeajuns. Corpul tau trebuie sa fie in cea mai buna forma.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

7. Slabeste daca esti supraponderala! In cazul in care greutatea ta iti poate cauza probleme de sanatate, este mai bine sa slabesti inainte de a concepe un copil, pentru ca atat sanatatea ta, cat si a puiului va fi in pericol. Faza de preconceptie este deosebit de importanta daca vrei sa ai un bebe sanatos. El va aduce schimbari minunate in viata ta, dar trebuie si tu sa te pregatesti temeinic inainte de a il intampina.

Sursa: Garbo.ro

Va recomandam si alte articole interesante de pe Garbo.ro:

5 motive pentru care te bucuri ca ai 30 de ani

Concediu estival in functie de temperament

Demachierea, un ritual magic al ingrijirii tenului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri