Cuplurile stabile isi doresc sa conceapa un copil si cauta informatiile care favorizeaza procesul conceptiei. Desi nu au fost efecetuate inca studii care sa certifice faptul ca anumiti factori favorizeaza clar conceptia, totusi rezultatele empirice au doverdit ca anumite pozitii sexuale favorizeaza mai mult conceperea unui copil.

Momentul conceperii este important. Desi exista mituri care spun ca este indicat sa ai cat mai multe contacte sexuale pentru a creste probabilitatea de a ramane insarcinata, totusi acestea sunt partial adevarate. Mai exact femeia prezinta perioada ovulatiei in care poate ramane insarcinata, si incepand cu 5 zile inainte de aceasta si continuand cu aproximativ 5 zile dupa se poate considera perioada in care trebuie intretinute maximul de contacte sexuale pentru ca posibilitatea ca femeia sa ramana insarcinata este maxima.


Pozitii sexuale pentru

a ramane insarcinata


Pozitia misionarului

Este considerata de specialisti ca fiind cea mai eficienta pozitie pentru conceperea unui copil. Aceasta pozitie asigura o penetrare adanca, astfel incat lichidul spermatic sa ajunga cat mai adanc in interiorul uterului. Aici este mai protejat de factorii nocivi precum secretiile vaginale, aer, mediile acide din vagin. Se recomanda ulterior ca femeia sa stea intinsa 15 min.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA

Pozitia din spate

Si aceasta este o pozitie de penetrare adanca ce permite o eliberare adanca a lichidului spermatic, insa femeia trebuie sa aiba grija ulterior sa se intinda rapid pe spate si sa stea asa 15 minute. Aceasta pentru a favoriza migrarea spermiilor in trompele uterine, caci daca se ridica lichidul spermatic tinde sa se scurga conform gravitatiei.

La marginea patului

Aceasta pozitie seamana cu cea a misionarului, femeia se aseaza la marginea patului, cu fata in sus, iar batbatul in picioare. Pozitia permite o penetrare adanca, iar ulterior femeia trebuie sa ramana intinsa 15 minute cu fata in sau sau pe o parte.

Pozitia lingura

Pozitia lingura consta in asezarea barbatului in spatele femeii, amandoi stand pe o prate. Aceasta pare a fi cea mai relaxanta pozitie care asigura totodata o penetrare corespunzatoare. Insa lichidul spermatic nu este ejaculat la fel de adanc precum in pozitiile sexuale anterioare. Cu toate acestea, se pare ca pozitia prezinta o eficienta ridicata. Evident, femeia va ramane pe stape 15 minute.

Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Pozitia arcului

Femeia sta pe spate cu o perna mare sub solduri. Aceasta pozitie permite atat relaxarea femeii, cat si o penetrare adanca. Femeia poate ramane in aceasta pozitie si dupa terminarea actului sexual timp de 10-15 minute.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri