Atunci cand va ganditi la un copil sau chiar ati hotarat sa faceti unul, inevitabil va ganditi si la sexul acestuia. Pentru multi parinti, aflati la primul copil, nu este neaparat sa se manipuleze sexul acestuia, insa la al doilea copil deja multi parinti ar dori un anumit sex pentru copilul lor.

Specialistii au demonstrat prin repetate studii ca alimentatia ar avea influente importante in privinta sexului copilului, aceste afirmatii nemaifiind un mit. Pozitia sexuala este insa un mit, dar nu este un mit influenta sexului copilului privind momentul conceptiei.

Ce aliment influneteaza sexul copilului?

Sarea

Mamicile care mananca sarat in general au probabilitate mai mare de a face baieti. Sodiul influenteaza dezvoltarea spre masculinitate a gonadelor fatului.

Micul dejun cu cereale

Daca obisnuiti sa luati micul dejun in fiecare zi, cu siguranta sansele de a face baiat sunt crescute. Daca preferati si cerealele cu lapte, atunci sansele de a face baiat sunt si mai mari.

Ati adoptat dietele hipocalorice?

Atunci sansa de a face o fetita este mult mai mare. Cercetatorii au realizat ca dietele si alimentatia hipocalorica, saraca in grasimi, influenteaza sexul copilului, in 60% din caurile studiate iesind fetita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Alimentatia bogata in grasimi

La polul opus, alimentatia bogata in grasimi si hipercalorica creste sansa de a naste un baietel.

Suplimentele alimentare

Suplimentele alimentare bogate in vitamine din Complexul B cresc sansa se a naste un baiatel. De asemenea suplimentele alimentare bogate in minerale ca sodiu, potasiu, par a creste de asemenea sansa de a naste un baiatel.

In tarile dezvoltate, acolo unde alimentatia este haotica si adoptarea dietelor este deja o moda, procentul nasterilor de fetite este cu 20% mai mare decat numarul nasterilor de baietei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri