Se spune ca pentru a concepe un copil anumite pozitii sexuale faciliteaza conceptia, considerandu-se ca lichidul spermatic ajunge mai "adanc" in urma penetrarii si ramane mai mult timp in interiorul femeii, favorizand astfel sarcina.

Cele mai bune pozitii sexuale pentru a concepe un copil

Misionarul

Pozitia Misionarului este cunoscuta de secole ca fiind una potrivita conceptiei. Se pare ca in aceasta pozitie barbatul poate patrunde adanc, iar dupa ejaculare femeia ramane intinsa pret de 5 minute, astfel incat lichidul spermatic sa nu se scurga din canalul vaginal, fiind astfel facilitata sarcina.

Studii efectuate in acest sens pe cupluri cu varsta pana in 30 de ani au evidentiat faptul ca cea mai potrivita pozitie sexuala pentru conceptie este cea a Misionarului. Cele mai multe sarcini au fost obtinute in randul cuplurilor in care ejacularea se producea in aceasta pozitie.

Pozitia aplecata

Se pare ca urmatoarea pozitie care faciliteaza sarcina este aceea in care femeia sta pe burtica cu bazinul ridicat, astfel incat penetrarea partenerului este adanca si de asemenea si aceasta pozitie faciliteaza mentinerea mai mult timp a lichidului spermatic in interiorul organelor genitale feminine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Pozitia lingurei

Pozitia in care femeia sta culcata pe o parte iar barbatul o imbratiseaza tandru din spate este de asemenea utila pentru cuplurile care doresc sa aiba un copil.

Pozitia arcului

Femeia sta pe spate cu o perna mare sub solduri. Aceasta pozitie permite atat relaxarea femeii, cat si o penetrare adanca. Femeia poate ramane in aceasta pozitie si dupa terminarea actului sexual timp de 10-15 minute.

Cele mai slabe pozitii pentru sarcina sunt cele in care femeia sta in picioare.

Desigur, pozitiile sexuale nu sunt suficiente pentru concepere. Ca sarcina sa se produca este imperios necesar ca femeia sa aiba deja ovulul intr-una din trompele uterine, cu alte cuvinte femeia sa fi ovulat.

Astfel contactele sexuale incepand cu una-doua zile inainte de ziua ovulatiei si continuand pana la 5 zile dupa ovulatie cresc maxim sansele ca femeia sa ramana insarcinata, mai ales daca se practica pozitiile de mai sus.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Pentru a va ghida mai bine in privinta conceperii unui copil va propunem doua articole al caror continut trebuie sa il cunoasteti daca doriti sa aveti un copil:

Descopera si tu ciclul fertilitatii tale

4 Greseli in conceptie pe care nimeni nu ti le spune

Iti recomandam si articolele:

Sfaturi ca sa ramai rapid insarcinata

Cum sa faci baiat prin metoda Shettles

6 metode ca sa faci baiat

Cum sa faci fetita prin metoda Shettles

7 metode ca sa faci fetita


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri