26 August 2013 publicat în Sarcina 39 share-uri

Ati ajuns cu bine in ultimele zile de sarcina, asa ca de acum trebuie sa fiti pregatite in orice clipa pentru marele moment, sa aveti bagajul facut din timp si sa mergeti cat mai des la medic. Haideti sa descoperim impreuna ce se intampla in saptamana 42 de sarcina.

Exista si unele cazuri in care capul copilului poate fi prea mare, situatie in care este nevoie de interventia medicului, care poate folosi o ventuza sau un forceps, insa niciuna dintre aceste variante nu este de preferat.

Saptamana 42 de sarcina: Cum se simte mamica?

In saptamana 42 de sarcina, mamica are burtica foarte mare si asteapta cu nerabdare marele eveniment. De acum, nasterea se poate produce in orice moment, asa ca ar fi bine ca mamica sa aiba totul pregatit, sa incerce sa se relaxeze cat mai mult si sa se obisnuiasca cu ideea ca in cateva zile isi va tine micutul in brate.

In aceste ultime zile, nu simtiti nevoia sa mancati, insa tineti minte ca acum nu mai este vorba doar de voi, ci si de bebelusul vostru, asa ca alimentati-va corespunzator. De asemenea, veti avea contractii din ce in ce mai dese, insomniile, durerile de spate si de cap se vor intensifica si veti urina din ce in ce mai frecvent.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Ghid pentru alegerea mobilierului interior Principiile de bază ale mașinii CNC

Dar nu este cazul sa va impacientati! Pastrati-va calmul si starea de liniste si ganditi-va doar cat de frumoasa va fi perioada ce va urma alaturi de bebelusul vostru! Va dorim nastere usoara!

Va recomandam sa cititi si:

Sarcina pas cu pas: Saptamana 36

Sarcina pas cu pas: Saptamana 35

Sarcina pas cu pas: Saptamana 34

Sarcina pas cu pas: Saptamana 33

Dieta structurata pe lunile de sarcina

Foto femeie insarcinata@Shutterstock.com

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri