Probabil ca pana acum ti-ai facut o lista lunga de nume pe care ti-ar placea sa le aiba bebele tau, dar data la care vei naste se apropie cu pasi repezi si tu nu stii pe care sa-l alegi. Este bine sa nu iei decizia in graba, deoarece se spune ca numele poate influenta intr-un anume fel destinul si personalitatea copilului tau.

Ai vrea ca micutul tau sa aiba un nume unic? Nu conteaza trendul atunci cand vine vorba de numele copilului tau, chiar mai mult, daca vei alege un nume “la moda”, el nu va mai fi unic. Mai bine fii mai traditionalista si alege nume din familia ta sau a partenerului, care chiar au o insemnatate pentru voi.

6. Alege numele care te face sa zambesti

Gandeste-te bine ce nume iti place cel mai tare, inchide ochii si incearca sa afli care nume te face sa zambesti, te face mai fericita. Daca ai gasit un nume care te face sa zambesti, atunci cu siguranta si lui bebe ii va placea.

7. Trage la sorti

Ai ajuns la capatul puterilor, dar tu si sotul tau nu v-ati pus inca de comun acord in ceea ce priveste numele lui bebe? Atunci puteti apela impreuna la o mica tragere la sorti lacare sa participle prenumele preferate.

Apasa aici pentru a cauta in dictionarul de nume Kidz.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Articole utile: Numele dezvaluie personalitatea copilului tau

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri