Vergeturile reprezinta o reala problema inestetica ce supara multe persoane, aparand la orice varsta, cauzate de cresterile bruste in volum care distensioneaza pielea intr-un timp scurt. Astfel pielea nu mai reuseste sa isi mentina structurile elastice, reteaua de colagen subiacenta se desira si apar astfel vergeturile.

Vitamina A uleioasa

Puteti face de asemenea un masaj usor pe buritca, pe sani si pe fese cu vitamina A, insa acest tip de masaj trebuie facut la cateva zile. Vitamina A mentine elasticitatea pielii si o hidrateaza corespunzator.

Vitamina E si betacarotenul

Periodic puteti masa zonele cu predispozitie pentru vergeturi cu vitamina E (doua fiole) si cateva linguri de ulei de masline. Puteti pune si 10-15 picaturi de vitamina A uleioase in compozitie pentru efecte mai bune. De asemenea se recomanda sa mancati alimente bogate in betacaroten (morcov, rosie, fructe si legume colorate in rosu-portocaliu [culoare data de beta-caroten]).

Nu se recomanda sa folositi alte tratamente pentru vergeturi fiindca ele pot fi absorbite prin piele si pot afecta prin intermediul circulatiei dezvoltarea si sanatatea copilului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri