Desi acest fenomen este destul de rar intalnit in lume, o americanca a socat lumea, dupa ce a ramas insarcinata...desi era deja gravida.

Totusi cei doi soti s-au chinuit atat de tare sa aiba un copil incat, Julia a ramas insarcinata de doua ori in decurs de doua saptamani, socand lumea cu sarcina sa neobisnuita, informeaza Daily Mail.

Fiind una din cele 11 femei care au ramas gravide in timp ce erau insarcinate, Julia Grovenburg este mama a doi copii conceputi la momente diferite si care desi s-au nascut in aceeasi zi, nu pot fi considerati gemeni.

“Medicul meu s-a grabit sa vada ceea ce se intampla si a incercat sa ne explice ceea ce se vedea pe ecran. “Ei bine, Julia, nu ai gemeni, dar vei avea doi copii”, mi-a spus”, relateaza mama.

Cei doi copii fusesera conceputi la doua saptamani si jumatate distanta unul de celalalt, potrivit testelor medicale. Unul din riscuri era sa-i piarda pe amandoi. Femeia a nascut doi copii perfect sanatosi insa in decembrie 2010.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Citeste articolul integral pe 9am.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri