Sarcina reprezinta o perioada delicata pentru femeie, orice mic dezechilibru poate afecta fragilul copilas in dezvoltare.

Greutatea mare la nastere este risc de obezitate pentru copil dar si de a dezvolta diabet zaharat de tip II la varsta adulta. Se considera ca un procent foarte mare din bebelusii cu greutate mare la nastere au dezvoltat diabet, obezitate si boli cardiovasculare la varsta adulta.

Alcoolul

Daca doriti un copil destept, atunci nu consumati alcool si nici nu petreceti timp in vapori de alcool. Alcoolul inhiba dezvoltarea sistemului nervos al copilului si ii poate provoca chiar si malformatii congenitale importante. Aceste lucruri sunt valabile si in cazul fumatului.

Alimentele... toxice

Alimentele cu un continut ridicat in toxine, coloranti, conservati, grasimi saturate sau hidrogenate etc. trebuie consumate rar. In aceasta categorie de alimente enumeram bomanoanele si alte dulciuri colorate, sucurile din comert, margarina cu grasimi hidrogenate, mezelurile etc. Discutati cu un nutritionist despre alimentatia sanatoasa din timpul sarcinii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri