28 Octombrie 2011 publicat în Sarcina 42 share-uri

Ai aflat vestea care te face sa radiezi: vei fi mamica! Pentru a trai aceste 9 luni, dar si perioada imediat urmatoare in deplina liniste si fericire, fara grija efectelor inestetice cauzate de vergeturi sau modificarea volumului sanilor, fara teama unei nasteri dificile si mai ales fara stresul colicilor bebelusului, alege sa folosesti uleiurile naturale! Pielea ta va fi mereu fina, neteda si perfect pregatita pentru marele eveniment! In plus, cel mic iti va zambi si el recunoscator!

Ulei pentru burtica bebelusului – este indicat pentru atenuarea colicilor si stimularea digestiei bebelusilor. Contine uleiuri esentiale de maghiran, musetel si cardamom care sunt folosite in mod traditional pentru stimularea digestiei. Folosit in mod regulat, ajuta la dezvoltarea unui ritm digestiv echilibrat. De asemenea, uleiul de migdale dulci este rapid asimilat de piele, pastrand hidratarea naturala a acesteia. Acizii grasi esentiali, continuti in uleiul de migdale dulci, protejeaza pielea bebelusului de uscare, aceasta devenind supla si fina. Se recomanda incalzirea unei cantitati mici de ulei in palme si masarea delicata in jurul buricului bebelusului, apoi catre soldul stang, in sensul acelor de ceasornic, pentru relaxare si prevenirea balonarii. Produsul este testat dermatologic si nu contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri