"Grozavul si puternicul Oz"/"Oz The Great and Powerful", aventura fantastica inspirata de binecunoscuta poveste a vrajitorului din Oz ruleaza in Imax 3D, 3D si 2D pe marile ecrane din intreaga tara incepand din acest weekend.

Recrearea universului magic al lui Oz a fost o adevarata provocare pentru echipa de productie Disney, care a pus in scena intreaga poveste cu o atentie deosebita la fiecare detaliu, personaj sau caramida din faimosul drum magic care conduce spre Oz.

“Personajul meu a fost conceput pe baza a mai multe tipologii - sarlatan, comediant, seducator sau showman. M-a atras mult posibilitatea de a insufleti atatea personalitati. Nu este un erou in intelesul sau traditional, dar are metode neasteptate de a gasi solutii. Din acest motiv iubesc atat de tare acest personaj”, explica James Franco rezumand esenta filmului si motivand de ce vrajitorul din Oz este un personaj in care ne putem regasi cu totii.

Filmul este unul dintre cele mai asteptate productii cinematografice ale anului si este potrivit pentru spectatorii de toate varstele, pasionati de lumi fantastice si povesti care hranesc imaginatia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri