Anul acesta, pentru cea de-a patra editie a Noptii muzeelor, 12 muzee bucurestene s-au dat de 3 ori peste cap si s-au transformat din temple ale muzelor in locuri unde obiectele de patrimoniu ies din vitrina pentru o intalnire cu muzica, filmul, artele spectacolului, experientele gastronomice... si in primul rand cu publicul!

Periplul continua la Muzeul Municipiului, care isi invita vizitatorii in primitoarele saloane de secol XIX si la expozitia dedicata lui Gheorghe Tattarescu. Un moment care nu trebuie ratat este schimbarea garzii la Muzeul Cotroceni, al carui program include expozitia de costume de epoca din colectia Adinei Nanu, dansuri de societate si ateliere de creatie.

Dupa caderea serii la Muzeul Militar National incepe programul special „Floare de Lotus” care include spectacole de dans modern, jonglerie si magie, concert de orga si spectacole de teatru. Iar party-ul final ale loc pe terasa la MNAC, dupa intalnirea cu „lucrarea lunii” si expozitiile temporare „Animations/ Fictions” si Braco Dimitrijevic.

Nu lipsesc surprizele pentru cei mai energici „vizitatori”. Cei care parcurg cel putin opt muzee din circuit si colectioneaza biletele de intrare sau stampilele muzeelor primesc un cadou!

Sambata, 17 mai 2008: Muzee... de te prinde noaptea!


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri