Sprider Stores acorda GRATUIT o tinuta completa pentru copii, pentru cumparaturile in valoare de 250 RON, si o tinuta GRATUITA pentru barbati la achizitiile de minim 350 RON.

Sprider Stores acorda GRATUIT o tinuta completa pentru copii, pentru cumparaturile in valoare de 250 RON, si o tinuta GRATUITA pentru barbati la achizitiile de minim 350 RON

Pana pe 30 noiembrie, in fiecare saptamana, in zilele de luni, marti si miercuri, Sprider Stores lanseaza o promotie speciala: clientii care achizitioneaza articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii din colectia noua, care nu se afla in oferta promotionala, in valoare de minim 250 RON, primesc GRATUIT o tinuta completa pentru copii pana in 16 ani, iar pentru orice achizitie in valoare de minim 350 RON, acestia pot primi GRATUIT o tinuta pentru barbati. Tinutele oferite gratuit sunt la alegerea cumparatorilor si cuprind o camasa/bluza/tricou, un pantalon/fusta, o pereche de sosete si doua articole de lenjerie intima.

Plecand de la tendintele de moda la nivel international, designerii lantului de magazine Sprider Stores creaza in fiecare sezon tinute practice si in acelasi timp chic, oricare ar fi stilul tau: trendy, elegant, casual sau sport. Accentul se pune pe acele lucruri care nu se demodeaza niciodata, pe autenticitate si simplitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Sprider Stores ofera linia Aggressive, care include haine moderne pentru tinute casual trendy, linia Emilio Corali pentru un look exclusivist, colectia Soul Rebel pentru un look clasic, linia sport Emilio Corali pentru un look relaxat si linia Athletic Sport, precum si linia de lenjerie intima si costume de baie atat pentru barbati cat si pentru femei. Pentru copiii de toate varstele, Sprider Stores are o selectie variata de incaltaminte si imbracaminte la preturi accesibile.

In toamna aceasta, toate colectiile au fost reinnoite si ofera o multitudine de optiuni vestimentare in pas cu noile tendinte. Desi este orientat in special pe stilul casual-chic modern, Sprider Stores ofera totodata si tinute clasice care denota eleganta, atat pentru femei cat si pentru barbati, pe culori de gri, negru si maro. Acestea includ sacouri si costume de birou in doua sau trei piese din stofa, raiat sau chiar velur si catifea, materiale folosite de marile case de moda in acest sezon.

Materialele folosite sunt de buna calitate, precum velurul, lana, bumbacul si tricotul. Noua colectie prezinta predominant culori solide intr-o paleta cromatica tipic autumnala (negru, alaturi de multe nuante de mov, violet, bleumarin si gri).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri