Iepurasul dragalas s-a pregatit din timp si a pus la cale o multime de surprize care ii vor face sa topaie de bucurie pe copiii de toate varstele. Veniti cu mic, cu mare sa sarbatorim impreuna magia copilariei intr-un cadru de poveste.

Rila-Iepurila si prietenii sai va dau intalnire intre 25 – 28 martie, in cadrul complexului expozitional Romexpo, printre baloane si bomboane, la… KIDEX, cel mai vesel targ pentru copii!

Primavara aceasta KIDEX are un nou prieten: iepurasul Rila-Iepurila este o vedeta in toata regula si abia asteapta sa se joace cat e ziua de lunga, sa faca nazbatii si fotografii in compania celor mici. De altfel, Iepurasul a fost deja prezent la o sedinta foto alaturi de Mario Alexandru Calugaru, castigatorul concursului "Fii imaginea KIDEX!"

Iepurasul dragalas s-a pregatit din timp si a pus la cale o multime de surprize care ii vor face sa topaie de bucurie pe copiii de toate varstele. Doar la KIDEX, numai la KIDEX Rila-Iepurila aduce concursuri „cu lipici” pentru pitici, tatici, dar si pentru mamici cu burtici. in plus, in universul colorat si plin de veselie, parintii au ocazia sa se joace alaturi de cei mici, dar si sa descopere ultimele produse, haine si accesorii care vor face viata mai usoara mamicilor si mai colorata pe cea a piticilor!

Veniti cu mic, cu mare sa sarbatorim impreuna magia copilariei intr-un cadru de poveste. Mai multe informatii despre eveniment pe www.kidex.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri