Miercuri, 22 septembrie, sarbatorim Ziua Mondiala a Curateniei, cu Marsul Bebelusilor, un eveniment pentru parinti si copii organizat de Igienol dezinfectantul universal pentru locuinte.

Actiunea se va desfasura la Baneasa Shopping City, cu incepere de la ora 18:00.
In cadrul acestui eveniment parintii sunt invitati sa-si inscrie bebelusii intr-un concurs de dragalasenie si mers de-a busilea desfasurat pe o suprafata special amenajata si protejata, curatata si dezinfectata cu Igienol. Copiii mai mari vor putea participa la o serie de ateliere creative unde se vor juca si isi vor exersa talentul de mici pictori.

La eveniment vor fi prezenti Alessandra Stoicescu, Lucian Mandruta si Razvan Simion alaturi de micutii din viata lor si ii vor incanta pe toti cei prezenti cu povestile lor despre curatenie si copilarie. In plus, Doctorul pediatru AnacCulcer, seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului Municipal Bucuresti va vorbi despre importanta unei case curatecpentru sanatatea copiilor si le va oferi participantilor sfaturi pentru o curatenie riguroasa, dar lipsita de riscuri.

„Marsul Bebelutilor” este o actiune care face parte dintr-o campanie demarata de Igienol dezinfectant, adresata gospodinelor in general si tinerelor mame in particular. Scopul campaniei este de a informa si educa cu privire la importanta curateniei si dezinfectarii tuturor suprafetelor din locuinta si in acelati timp de a evidentia efectele adverse pe care le poate avea utilizarea produselor de curatat pe baza de hipoclorit de sodiu (“clor”) asupra
sanatatii bebelusilor si adultilor.

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul oficial al produsului, www.igienol.ro, iar inscrierile la eveniment se pot face la adresa de e-mail: contact@igienol.ro.

Sursa: Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri