19 Decembrie 2011 publicat în Tati 13 share-uri

Copiii racesc in medie de 5-6 ori pe an, insa uneori micutii pot sa se imbolnaveasca si de 12 ori intr-un singur an.

La cele peste 100 de virusuri gripale care circula in aer, trebuie sa iei masuri suplimentare pentru a-ti proteja copilul de toate bolile care „il pandesc” in sezonul rece.

Argintul coloidal este considerat al doilea sistem de aparare a organismului, avand rolul de a consolida imunitatea copilului tau. Produsul natural First Defense de la Secom® are o compozitie unica pe baza de argint coloidal, Zinc si extracte de Maslin, Sunatoare si Larch Arabinogalactan, actionand pe mai mult de 650 de tipuri de agenti patogeni.

Ce este argintul coloidal

Argintul coloidal este o solutie formata din particule extrem de fine de argint cu puritate superioara, suspendate in apa. Avand un diametru foarte mic, cuprins intre 0,001 si 0,1 microni, particulele de argint pot traversa cu usurinta tesuturile, fapt pentru care ajung rapid in zonele afectate de virusi si bacterii. In plus, testele de laborator arata ca argintul coloidal actioneaza asupra agentilor patogeni (bacterii, virusi, fungi, etc.) in aproximativ 2-6 minute de la contact.

Diferenta dintre argintul coloidal si alte substante pe baza de argint

Exista pe piata mai multe substante pe baza de argint, insa nu toate au aceeasi eficienta, aceleasi proprietati curative exceptionale si aceeasi siguranta in administrare ca si argintul coloidal. De pilda, sarurile din argint nu au caracteristici coloidale, sunt fabricate chimic, iar actiunea lor asupra virusilor si bacteriilor este slaba.

Consumul excesiv de saruri de argint conduce la pigmentarea gri-albastra a pielii (boala denumita algiria), fiind cunoscute asemenea cazuri in radul nobilimii europene, din secolul al XIX-lea. In aceeasi categorie se incadreaza si asa-numit-ul praf de argint, care presupune dizolvarea unor particule de argint in apa si care serveste drept baza pentru unele creme si unguente cu actiune locala, fara a avea insa o eficienta dovedita.

Cum actioneaza argintul coloidal asupra virusilor si bacteriilor

Argintul coloidal ajuta la dezactivarea enzimelor implicate in dezvoltarea agentilor patogeni, determinand in final „moartea” acestora. Virusii si bacteriile moarte sunt apoi eliminate din organism prin sistemul circulator, limfatic si prin cel excretor. Argintul coloidal actioneaza pe un spectru foarte larg de agenti patogeni, fara a ataca enzimele tesuturilor sanatoase ale organismului si nici probioticele, „bacteriile benefice” din organism.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri