19 August 2013 publicat în Preconceptie 26 share-uri

Pentru multe cupluri, sexul viitorului bebelus este foarte important, mai ales daca in familie mai exista 2 sau mai multi copii de acelasi sex. Noi v-am pregatit 9 metode inedite pentru a deveni parintii unui baietel.

Pentru multe cupluri, sexul viitorului bebelus este foarte important, in special in cazul in care mai au deja 2 sau mai multi copii de acelasi sex. Exista o multime de sfaturi si metode despre cum sa influentezi sexul bebelusului, atat venite din batrani, cat si demonstrate stiintific. Noi v-am pregatit o serie din metode prin care sa deveniti parintii unui baietel.

1. Metoda Shettles

Metoda Shettles este una dintre cele mai cunoscute si mai folosite metode pentru a influenta sexul copilului, in functie de momentul ovulatiei femeii. Aceasta metoda sustine ca cel mai bine este ca actul sexual sa aiba loc in ziua ovulatiei, deoarece in aceasta zi fecundatia va avea loc cu un cromozom Y, specific sexului masculin, pentru ca spermiile cu cromozom Y, fiind mai usoare, mai mici si mai rapide, vor migra mult mai repede catre ovul, fecundandu-l inainte ca spermatozoizii X sa ajunga la ovul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

Metoda Shettles are la baza structura cromozomiala si morfologia spermatozoizilor. Ovulul are un cromozom cu material genetic care determina sexul X, iar spermatozoidul dat de barbat poate avea cromozom X sau Y.

Daca spermia care fecundeaza ovulul are cromozom X, atunci copilul va avea XX (unul de la tata, celalalt de la mama) si va fi fetita. Daca spermia care fecundeaza ovulul are cromozom Y, atunci copilul va avea XY (X de la mama, Y de la tata) si va fi baietel.

Citeste si:

Cum sa faci baiat prin metoda Shettles

2. Metoda pozitiei

Pentru a face baietel, cea mai recomandata pozitie este cea in genunchi cu sprijin pe palme, deoarece, in acest fel, spermiile sunt eliminate direct in colul uterin, fara a mai intra in contact cu secretiile vaginale acide. Astfel, sunt mai mari sansele ca spermiile Y sa supravietuiasca si sa dati nastere unui baietel.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Foto@Depositphotos.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri