2 Septembrie 2013 publicat în Preconceptie 6 share-uri

Alegerea sexului copilului este un subiect din ce in ce mai des dezbatut in zilele noastre, viitorii parinti avand acum sansa de a putea influenta sexul viitorului copil. Noi va prezentam o serie de metode inedite prin care sa va cresteti sansele de a concepe o fetita.

Alegerea sexului copilului incepe sa fie un subiect din ce in ce mai dezbatut in zilele noastre. Daca pana acum sexul copilului era lasat la voia intamplarii, astazi mamicile devin din ce in ce mai interesate despre cum sa influenteze sexul bebelusului.

Exista o multime de mituri, zvonuri, vorbe din popor si metode stiintifice despre cum putem avea o fetita sau un baietel. Astazi ne-am gandit sa va ajutam sa concepeti o fetita, prezentandu-va o serie de metode, care, de-a lungul timpului, au dat rezultate.

6 Metode ca sa faci fetita

1. Metoda O+12

Metoda O+12 este inversul Metodei Shettles si ne spune ca, pentru a concepe o fata, contactul sexual trebuie sa aiba loc la 12 ore dupa ovulatie, de acolo si denumirea: O – ovulatie, 12 – la 12 ore dupa ovulatie.

Astfel, contactul sexual trebuie sa aiba loc dupa ce a disparut orice durere provocata de ovulatie si atunci cand mucusul cervical isi schimba aspectul si devine cremos si lipicios.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri GUINOT se alătură marilor branduri de frumusețe în El Studio Titulescu 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

2. Alimentatia viitoarei mamici

Pentru a-si creste sansele de a avea o fetita, mamicile ar trebui sa consume multe dulciuri si alimente bogate in magneziu, calciu si sodiu. Se recomanda un consum cat mai ridicat de stevie, fasole boabe, broccoli, cereale integrale, menta, lapte, oua, nuci si ciocolata.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri