10 Iunie 2009 publicat în Sarcina 28 share-uri

Se spune ca o femeie isi da seama atunci cand este insarcinata, ca are un al saselea simt care o face sa intuiasca, sa simta prezenta unei vietati in pantecele sale. Poate asa este, insa viata zilnica plina de activitati care abia iti lasa ragazul sa te gandesti din cand in cand si la lucruri interioare te face sa treci peste semnele unei sarcini, sa nu le observi, sa nu le bagi in seama sau poate pur si simplu desi le observi, sa nu constientizezi ca ar avea legatura cu viata care se formeaza in interiorul tau.

7. Senzatia de oboseala si somnolenta

Daca alta data rezistati mai mult efortului fizic sau intelectual, acum incepeti sa resimtiti oboseala si nevoia de mai mult somn. Dormiti bine si dormiti mai mult, obositi mai repede, sistemul energetic da semne ca este consumat si de altceva decat de obicei, ai alcel “altceva” este micutul in plina dezvoltare ce are capacitatea de a acapara o cantitate foarte mare de energie din cea produsa de organismul vostru.

8. Sensibilitatea la mirosuri

Femeia insarcinata devine foarte sensibila la mirosuri si incepe sa observe mirosuri pe care pana acum le ignora, ba alte mirosuri placute pana acum devin brusc indezirabile si chiar aroma de cafea s-ar putea sa ii displaca. Aceste sensibilizari la mirosuri apar de cele mai multe ori la femeile insarcinate si ar trebuie sa ridice suspiciuni cu privire la purtarea in burtica a unei vieti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

9. Greata si voma

Pentru ca odata cu dezvoltarea micutului uterul se destinde creste presiunea intraabdominala ceea ce produce adesea senzatia de greata a femeii. Aceasta senzatie este data si de alti factori si apre de cele mai multe ori dimineata, fiind specifica pentru gravide grata matinala. Uneori, daca mananca mult si alimentele sunt grele pentru digestie gravida poate vomita. Alteori apare voma si in lipsa alimentatiei si aceasta perioada de voma poate dura zile in sir, chiar daca femeia ingera foarte putine alimente.

10. Cresterea temperaturii bazale

Daca obisnuiatai sa va masurati temperatura bazala si obsevati ca aceasta se mentine crescuta de 18 zile, atunci sigur sunteti insarcinata. Cresterea temperaturii bazale este data de eliberarea hormonilor hCG (gonadotropina corionica).

Pentru certitudine este indicat sa faceti testul de sarcina si sa mergeti la medicul ginecolog.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri