Descoperiti cele mai practice sfaturi cu privire la ingrijirea multipletilor in primele luni de viata - de la o mamica ce ne vorbeste din experienta.

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul relatiilor publice, Diana Gamulescu a ales calea antreprenoriatului si a infiintat o companie prin intermediul careia comercializeaza produse dedicate bebelusilor cu varste intre 0 si 6 luni. Brandul sau, Micolino.ro, se diferentiaza pe piata prin solutiile oferite parintilor care au bebelusi prematuri sau gemeni. Mai multe detalii despre afacerea sa puteti afla accesand www.micolino.ro.

Diana a gestionat cu succes proiecte care au presupus lansari de produse locale si internationale, targuri si expozitii, campanii ample de comunicare, proiecte in sectorul neguvernamental etc

Diana Gamulescu - Expert Garbo

www.micolino.ro

10 pasi de urmat in primele luni cu multipletii

Bun venit in minunata lume a multipletilor! Ca mama de gemeni, am invatat cateva lucruri esentiale despre etapa imediat urmatoare de dupa nasterea acestora. Oricat de bine te pregatesti si incerci sa anticipezi si sa te documentezi, tot constati ca erau lucruri utile pe care le puteai lua in calcul din avans.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Fiecare familie face mici schimbari pentru un nou membru, insa in familiile in care au venit mai mult de un copil, schimbarea inseamna o provocare suplimentara. Copiii s-ar putea naste prematur si ar necesita ingrijiri suplimentare, chiar spitalizare prelungita.

Ingrijirea gemenilor sau a mai multor copii pune o presiune mare chiar si asupra celei mai puternice casatorii. Cu un pic de pregatire, aceste sfaturi va vor ajuta sa faceti primele cateva luni cu multipletii, un pic mai usor de gestionat.

Economiseste
1. Produsele pentru copii sunt consumate intr-un ritm rapid. Economiseste pentru lucrurile pe care le va folosi cel mai mult: scutece, servetele si biberoane. Exista pe internet chiar si un bazar al multipletilor unde poti gasi lucrurile de care ai nevoie, dar la preturi mai bune.

Dormiti cand bebelusii dorm
2. Poate parea o prostie, dar acest sfat trebuie aplicat in mod repetat de catre aproape toti parintii de gemeni. Este tentant sa folosesti putinul timp liber pentru a face alte lucruri, dar trebuie sa-ti amintesti propriile cerinte privind odihna. Este usor sa va copleseasca ceea ce se intampla, atunci cand sunteti epuizati. Somnul este un bun ce trebuie pretuit, asa ca profitati cu fiecare ocazie.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Cumparati un carucior bun
3. Una dintre cele mai dificile aspecte de manuire a multiplilor este logistica: sa ajungi undeva devine un cosmar atunci cand ai mai multi copii decat maini. Un carucior bun face totul mult mai usor. Unii parinti prefera un tandem (fata / spate) pentru manevrabilitate in spatii inguste, in timp ce altii considera ca modelul „unul langa altul” este mult mai confortabil pentru copiii lor. Desi sunt scumpe, merita sa investiti in ele.

Concentrare asupra prioritatilor
4. Faceti lucrurile sa fie simple. Lasati lucrurile sa mearga in directia lor. Concentrarea ta, in timpul primelor luni cu multipletii ar trebui sa fie pe familie. Nu aveti timp sa gatiti mese festive, sa faceti curatenia de primavara sau sa invatati un nou hobby. Concentrati-va pe bebelusi si lasati lucrurile mici sa treaca. Veti avea timp pentru toate celelalte lucruri in cateva luni, atunci cand gemenii vor avea deja un program al lor.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri