Dupa 2-3 zile de la nastere, laptele produs suferia niste modificari si creste in cantitate cu cat alaptezi mai des. La inceputul alaptarii laptele este apos, are consistenta scazuta si satisface mai mult nevoia de sete a nou-nascutului, iar dupa cateva minute laptele devine cremos, avand o cantitate mare de grasimi menite sa-i satisfaca foamea micutului si sa-l ajute sa ia in greutate.
Este minunat sa descoperi ca, noi oamenii, suntem creati atat de perfect si ca organismul este de la inceput pregatit pentru sustinerea unei noi vieti.
Un articol de Simona Prodanoiu
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV