29 Februarie 2012 publicat în Copil 12 share-uri

Teatrul Ion Creanga a programat in zilele de 3 si 4 martie doua spectacole indragite de cei mici. Intr-o viziune moderna, mai familiara publicului de azi, a nemaipomenitelor intamplari prin care trec personajele de poveste, publicul va urmari Harap Alb si Pinocchio. S

Teatrul Ion Creanga a programat in zilele de 3 si 4 martie doua spectacole indragite de cei mici. Intr-o viziune moderna, mai familiara publicului de azi, a nemaipomenitelor intamplari prin care trec personajele de poveste, publicul va urmari Harap Alb si Pinocchio. Speram ca spectacolele si martisoarele primite vor bucura sufletul celor prezenti la Sala Rapsodia de pe Lipscani, nr. 53.

Sambata, nerespectand sfatul tatalui, Harap Alb devine, cu juramint de supunere, sluga Spanului, personaj care intruchipeaza ticalosia si impostura. Supus mai multor incercari dramatice, in care e gata sa-si piarda capul, reuseste, in cele din urma, gratie curajului, istetimii si bunatatii sale, sa-l infringa pe Span si sa-si recapete identitatea de print.

Duminica, Pinocchio, personaj magic ale carui aventuri atrag copiii din toata lumea, fie ca este vorba de desen animat, carte de colorat, spectacol de teatru, va deveni, in sfarsit, copil adevarat. Pinocchio, un erou curajos, plin de farmec si adevar omenesc, papusa marioneta ne surprinde ori de cate ori o intalnim.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Cu mic, cu mare, va asteptam la Teatrul Ion Creanga sa ne jucam de-a povestile, sa punem in miscare ganduri copilaresti, sa admiram decorul si talentul actorilor, sa intampinam venirea primaverii cu martisoare!

Foto fr, main si int: Enrico Mazzanti - Wikipedia

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri