In acest weekend copiii se bucura de surprize! In zilele de 7 si 8 aprilie, copiii, alaturi de parinti, sunt invitati sa participe la spectacole, workshop-uri si concursuri cu multe premii surpriza.

Comunicat de presa

Cand? Unde? Ce?

In acest weekend, Baneasa Shopping City a pregatit o multime de surprize pentru cei mici. In zilele de 7 si 8 aprilie, copiii, alaturi de parinti, sunt invitati sa participe la spectacole, workshop-uri si concursuri cu multe premii surpriza.

Baneasa Shopping City va oferi celor mici cate putin din fiecare arta, pentru a le cultiva gustul pentru frumos. Pe scena vor urca grupuri de copii, de la scoli si de la centre de arta, care vor sutine piese de teatru si reprezentatii de balet, vor canta si vor face mai multe demonstratii de dans. Acestia isi vor arata talentul in pasi de slowfox, quickstep, samba, rumba, jive, tango, vals lent sau vals vienez.

Ce premii ii asteapta pe copii?

Partenerii acestor evenimente sunt Cartoon Network, Radio Romania Junior, EuRitMic, STEYsha School of Irish Dance, Amicii si Clubul Copiilor Sector 5. Cartoon Network va aduce in Baneasa Shopping City personajele din desene animate, care se vor juca si vor face poze cu cei mici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Copiii care vor sa descopere artele si sa invete lucruri noi se pot inscrie la unul dintre workshop-urile oferite de Creative Arts si Radio Romania Junior. Cei mici pot deprinde secretele origami-ului, pentru a-si surprinde parintii sau prietenii cu creatiile lor. In plus, ei pot lua lectii de street dance de la Piticu’ (trupa Simplu) sau pot participa la concursuri de desen, pentru a castiga unul din multele premii supriza.

Surprize de Paste

In perioada Pastelui, programul va fi la fel de captivant pentru cei mici: spectacole de teatru, trucuri de magie, dansuri, muzica live, fotografii cu iepurasul realizate de Epson si multe alte suprize. De asemenea, vor fi alaturi de cei mici in maratonul distractiei Radio Romania Junior si Cartoon Network, care vor asigura activitati atractive si o multime de premii.

Mai mult, Baneasa Shopping City va lansa o campanie de strangere de jucarii, destinata copiilor defavorizati. Toti cei care vor sa daruiasca o jucarie se pot alatura initiativei derulate de Asociatia Pavel.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri