11 Aprilie 2012 publicat în Copil 2 share-uri

Pe 14 aprilie, copiii si parintii se bucura de o multime de surprize!

Comunicat de presa

Parintii si copiii se bucura de un program special de Paste la Baneasa Shopping City

Pe 14 aprilie, Baneasa Shopping City a pregatit o multime de surprize pentru copii si parinti. Cei mici au parte de experiente inedite si educative: muzica live, dans si sesiuni foto gratuite cu iepurasul, oferite de Epson. Cei care doresc sa-si demonstreze talentul si sa invete sa picteze oua pot participa la workshop-urile tematice realizate de Creative Arts, in intervalul orar 13.00-18.00.

Invitatie la film

Mai mult decat atat, Iepurasul de la Grand Cinema Digiplex aduce filme gratuite tuturor copiilor sub 12 ani, iar parintii care ii insotesc beneficiaza de un pret promotional de 15 Lei pentru un bilet. Oferta este valabila pana pe 27 aprilie.

Pentru ca sarbatorile reprezinta intotdeauna un motiv de bucurie, cei care doresc sa aduca un zambet pe chipul copiilor defavorizati pot dona jucarii. Urnele special amenajate se afla la birourile de informatii din centrul comercial, iar Asociatia Pavel multumeste tuturor celor care s-au alaturat campaniei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Principiile de bază ale mașinii CNC Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Excursie in Thailanda

In plus, cu ocazia aniversarii a 4 ani, Baneasa Shopping City va intampina clientii cu sampanie si cupcakes si ii va invita sa participe la marea tombola aniversara, prin care au posibilitatea sa castige premiul cel mare: o excursie de 7 zile in Thailanda.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri