18 Aprilie 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Cand eram prin gimnaziu imi placea sa ma uit la filme cu adolescenti, sa vad situatiile prin care treceau ei si eventual sa descopar experiente similare cu cele prin care treceam eu. Acum ma uit, pentru a descoperi noi recomandari pentru filme de familie.

De curand am vazut filmul That’s What I Am din 2011, despre copii care se afla in pragul terminarii gimnaziului si tare m-a emotionat, fapt pentru care am decis sa scriu despre el si sa-l recomand.

Despre e vorba in film?

Andy Nichol este un preadolescent de 12 ani care trece prin experientele varstei, intr-o scoala din California anilor ’60. Pentru inceput este pus sa colaboreze la un proiect scolar cu Big G, unul dintre copiii tocilari , de care toata scoala rade, nu reuseste sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tatal sau, acesta din urma fiind tot timpul nemultumit de prestatia copilului si este indragostit de fata populara din scoala.

In plus, este vorba si despre elevii care nu se acomodeaza in scoala cum ar fi cazul roscovanului ciudat Big G, despre copiii nemilosi care rezolva totul cu batai si amenintari, dar si despre ideea profesorului model (Mr Simon), a carui viata particulara, desi nu afecteaza direct elevii, este un mare obstacol in cariera lui de profesor.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri