12:05, 18 Mai 2012 publicat în Copil

Pentru ca temperaturile de zilele acestea au fost oricum doar scazute nu si pentru ca ne-am tot bucurat de soare, de ce nu am merge sa ne racorim un pic la strand?

Chiar daca vara este abia la inceput, strandurile din Bucuresti si de prin tara au inceput deja sa-si deschida portile si sa primeasca oameni veseli care vor sa se racoreasca si sa se bronzeze.

In Bucuresti chiar de pe 1 Mai sunt deschise strandurile Giulesti si Dambovita. Primul se lauda cu o instalatie de circulare-recirculare a apei si este deschis intre orele 8.00 si 20.00. La strandul Giulesti platim 10 lei intrarea pentru adulti si 8 pentru copii. La al doilea, adica la strandul Dambovita, avem plaja cu nisip, sezlonguri, umbrelute si spatii de joaca pentru copii, mese de tenis de masa si altele asemenea. Sunt 2 bazine pentru copii si 3 pentru adulti. Este deschis zilnic intre 8:00 si 20:00, iar pretul unui bilet este de 10 lei in timpul saptamanii si de 15 lei in week-end, cu mentiunea ca cei care nu au inca 7 ani au intrarea gratuita.

Citeste si:
Tushar Advani, tânărul indian care ajută elevii români să...
Tushar Advani, tânărul indian...

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Citeste si:
România, hai la alergare!  Împreună facem „Mișcarea ZU. Mișcarea...
 România, hai la alergare!...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri