12:05, 16 Mai 2012 publicat în Copil

Luni, 14 mai, s-a deschis publicului expozitia interactiva "Xperiment!". Inaugurarea expozitiei a avut loc in urma unei conferinte de presa, la care au participat reprezentanti ai organizatorilor si partenerilor.

Comunicat de presa

Proiectul ”Xperiment!” consta in prezentarea unor exponate interactive pe teme de mecanica. Expozitia se intinde pe o suprafata de peste 140 mp si va putea fi vizitata gratuit pe o perioada de 7 saptamâni in Sala Imagika, Grand Cinema Digiplex, Baneasa Shopping City.

Citeste si:
Beneficiile uleiului de măsline asupra pielii
Beneficiile uleiului de...

Exponatele - roata antigravitationala, tunul cu aer, canalele cu ecluze, tunelul aerodinamic etc., ilustreaza principii importante din fizica.

Ne bucuram ca le putem oferi copiilor un eveniment care le va starni curiozitatea si – speram noi – ii va atrage catre stiinta. Am dorit sa cream un eveniment care sa inspire, invete si implice copiii in mod placut, folosindu-le toate simturile, nu doar capacitatea lor de a se concentra la un discurs. Recomandam parintiilor si profesorilor sa viziteze expozitia alaturi de copii, pentru ca vor avea parte de o experienta inedita.” a declarat Miruna Patrascu, Managing Partner Parentime

Citeste si:
Șase metode simple pentru a stimula sistemul imunitar al copiilor...
Șase metode simple pentru a...

Informatii detaliate despre expozitie gasiti pe siteul http://www.xperiment.ro/

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri