Parintii sunt cei care isi ajuta copiii sa faca primii pasi in viata si apoi tot ei ii ghideaza pentru a merge pe un drum al vietii care sa ii faca fericiti si linistiti. Descopera cele 7 legi spirituale pentru copilul tau!

Este important in viata fiecarui om sa invete sa aiba rabdare si sa nu isi piarda speranta ca la un moment dat va obtine ceea ce isi doreste. Da, este greu sa iti vezi copilul cum este nefericit ca nu reuseste sa obtina ceva si tu ii spui mereu ca trebuie sa aiba rabdare, dar trebuie sa stii ca tocmai aceasta incurajare simpla ii va reda celui mic increderea, calmul si starea de bine.

Viata nu este o destinatie, este o calatorie frumoasa

Am auzit acest sfat de un milion de ori dar si noua ne este greu sa il urmam. In schimb, daca le facem cunostinta copiilor cu aceasta simpla filosofie de viata, ei se vor dezvolta urmand acest pas si isi vor gasi fericirea in tot ceea ce ii inconjoara, in ceea ce fac, in persoanele din viata lor etc. Nu va fi nimic mai minunat decat sa iti vezi copilul cum se bucura de viata!

Tot ceea ce se intampla, se intampla cu un motiv

Noi am invatat deja ca nimic din ceea ce se petrece in viata noastra nu este intamplator si ca fiecare eveniment prin care trecem este o lectie. Din fiecare lectie trebuie sa invatam sa vedem partea buna a lucrurilor si sa ne bucuram de ceea ce avem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Roaga-l pe cel mic sa se gandeasca la intamplarile din viata lui de zi cu zi si sa vada urmarile bune pe care le-au avut. De asemenea, poti sa il rogi sa analizeze toate lucrurile bune pe care le-a facut si ce impact au avut asupra oamenilor din jur. Copilul trebuie sa invete sa se bucure de lucrurile mici in viata si sa realizeze ca tot ceea ce face el este important pentru el si pentru cei din jurul lui.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Surse foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri