Intrare libera pentru copii la concertul Roxette!

12:07, 13 Iulie 2012 publicat în Copil1 share-uri

Roxette este o trupa foarte iubita de catre publicul roman, cu extrem de multi fani, foarte multi dintre ei fiind deja parinti. Acesta este de altfel unul dintre principalele motive pentru care si managementul a raspuns afirmativ la propunerea noastra privind aceasta initiativa Volksbank, de a le oferi o bucurie in plus fanilor Roxette.

Comunicat de presa

Volksbank ofera un motiv de bucurie parintilor care vor sa vina cu cei mici la concertul Roxette: copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit la evenimentul care se va desfasura pe 19 iulie, in Cluj Napoca, oferta fiind valabila exclusiv pentru categoria Gazon. Acesta este primul concert al trupei organizat in „inima Transilvaniei”, la Cluj Arena.

Citeste si:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...
Horoscopul lunii MARTIE 2021:...

In cadrul concertului Roxette, parintii care au achizitionat sau vor achizitiona bilete la categoria Gazon, au posibilitatea de a veni alaturi de cei mici, Volksbank oferind acces gratuit copiilor sub 10 ani pentru acest eveniment.

Reintoarcerea la lucrurile simple, la bucuriile cu adevarat importante care ne fac viata mai frumoasa, reprezinta motivul principal al implicarii noastre in acest concert atit de asteptat de fanii Roxette. Dar momentele cele mai asteptate sunt traite la maximum doar impartasite cu cei dragi, de aceea ne face o deosebita bucurie sa le deschidem copiilor portile stadionului din Cluj si sa le oferim aceasta experienta extraordinara, alaturi de parintii lor." a declarat Alfred Borcan, Director de Marketing Volksbank.

Citeste si:
Marea Iubire ZU, festivalul cântecelor de dragoste. De Dragobete,...
Marea Iubire ZU, festivalul...

Roxette este o trupa foarte iubita de catre publicul roman, cu extrem de multi fani, foarte multi dintre ei fiind deja parinti. Acesta este de altfel unul dintre principalele motive pentru care si managementul a raspuns afirmativ la propunerea noastra privind aceasta initiativa Volksbank, de a le oferi o bucurie in plus fanilor Roxette. ” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic, organizatorul concertului.

Promotia este valabila doar pentru biletele ce ofera acces in Gazon, in limita capacitatii acestei categorii, recomandarea organizatorilor fiind ca parintii sa le asigure celor mici protectie speciala prin casti antifonice, in special daca vor sta in vecinatatea boxelor.

Concertul Roxette se va desfasura pe 19 iulie, in Cluj-Napoca, biletele putand fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro, din reteaua magazinelor Diverta, precum si de la o serie de puncte de vanzare special amenajate in zona Ardealului: casa de bilete a stadionului Cluj Arena, casele de bilete special amenajate in incinta Pollus Center si Iulius Mall din Cluj, la care se adauga si reteaua magazinelor Inmedio din Cluj-Napoca, Baia Mare, Zalau, Turda si Sighisoara.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Foto: Shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri