8 August 2012 publicat în Copil 57 share-uri

Desene animate si povesti nemuritoare le gasim acum in filmulete care vor aduce bucurie micutilor dumneavoastra. Basme romanesti sau basme din literatura universala si personajele lor de neuitat prind acum viata in desene animate, special create pentru prichindei.

5. Fat- Frumos din lacrima

Mihai Eminescu ne povesteste :

"In vremea veche, pe cand oamenii, cum sunt ei azi, nu erau decat in germenii viitorului, pe cand Dumnezeu calca inca cu picioarele sale sfinte pietroasele pustii ale pamantului, — In vremea veche traia un imparat intunecat si ganditor ca miaza-noaptea si avea o imparateasa tanara si zambitoare ca miezul luminos al zilei.
Induplecata de rugaciunile imparatesei ingenuncheate, pleoapele icoanei reci se umezira si o lacrima curse din ochiul cel negru al mamei lui Dumnezeu. Imparateasa se ridica in toata mareața ei statura, atinse cu buza ei seaca lacrima cea rece si o supse in adancul sufletului sau. Din momentul acela ea purcese ingreunata. Trecu o luna, trecura doua, trecura noua, si imparateasa facu un fecior alb ca spuma laptelui, cu parul balai ca razele lunii..."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

6. Cenusareasa

Micutii o vor intalni pe Cenusareasa din povestea Fratilor Grimm. Intamplarile prin care este nevoita sa treaca, ii vor captiva pe copii: " A fost odata un om putred de bogat si omului astuia s-a intamplat sa-i cada nevasta greu bolnava. Si cand a simtit ca i s-apropie sfarsitul, femeia si-a chemat la capatai singurul ei copil, o fetita, si i-a spus: - Draga mamei, orice ti s-ar intampla, cata sa fii intotdeauna buna si cu sufletul neintinat"...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri