5 Octombrie 2012 publicat în Copil 2 share-uri

Halloween-ul isi are originea in Irlanda si se sarbatoreste in prezent peste tot in lume cu tot felul de activitati precum ritualurile cu fantome, focuri in aer liber, petreceri cu costume si masti, ritualurile caselor bantuite, decorarea bostanilor si citirea unor povesti sau vizionarea unor filme de groaza.

PASUL 5

Acoperiti partea superioara a aripii cu pene pentru lucrul manual, utilizand pistolul de lipit Dremel 930 si o bagheta de lipit de 7 mm, transparenta, lipind penele cu fata in sus, dar orientate in jos, in asa fel incat sa se suprapuna cu penele de pasare. Lucrati in sus, catre varful aripii, pana ce partea pufoasa a penelor pentru lucru manual se imbina cu finisajul marabu de pe marginea superioara

PASUL 6

Intoarceti aripa si indepartati modelul. Aceasta parte va fi situata catre spatele copilului, si reprezinta latura de jos a aripilor. Incepand de la penele de pasare, lipiti cateva in pozitie, asezandu-le in asa fel, incat sa depaseasca marginea inferioara a cartonului si sa se asorteze cu cele de pe spate. Acoperiti aproximativ jumatate din aripa cu pene de pasare.

PASUL 7

Acoperiti partea ramasa din aripa cu pene de marabu, pentru un efect pufos, moale, similar cu cel al partii inferioare a aripii unei pasari. Utilizati pistolul de lipit Dremel 930 si baghetele de lipit de 7 mm, transparente, pentru a lipi penele de pe partea din spate, orientate in jos si suprapunandu-se cu penele de pasare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Lipiti in continuare in sus, pana la varful aripii, ascunzand trunchiurile fine ale penelor marabu, care sunt cele mai apropiate de marginea superioara, in interiorul finisajelor marabu. Repetati intregul proces pe partea superioara a aripii, incercand sa imitati aranjarea penelor naturale pe aripi, pentru a obtine o pereche de aripi cat mai convingatoare. Apoi, incercati aripile pe un copil, si reglati banda elastica, pentru a obtine o asezare cat mai corecta.

PASUL 8

Modelul de aripa de inger. INDICATIE: La dimensiunea A4, modelul trebuie marit cu 172% pentru a ajunge la dimensiunea corecta pentru un copil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri