5 Octombrie 2012 publicat în Copil 2 share-uri

Halloween-ul isi are originea in Irlanda si se sarbatoreste in prezent peste tot in lume cu tot felul de activitati precum ritualurile cu fantome, focuri in aer liber, petreceri cu costume si masti, ritualurile caselor bantuite, decorarea bostanilor si citirea unor povesti sau vizionarea unor filme de groaza.

comunicat de presa

MATERIALE NECESARE
• Pistol de lipit Dremel 930
• baghete transparente de lipit de 7 mm

Alte accesorii
• O cutie de carton mare, de greutate medie
• 10 pachete de pene albe de marabu (20 in fiecare pachet)
• 8 pachete de pene de pasare (12 pe pacher)
• 2 pachete de pene albe pentru lucru manual
• 3 m de finisaj alb marabu
• 2 bucati x 50 cm lungime de banda elastica de 5 mm latime
• Suport de taiere
• Rigla de otel
• Ac cu ochi mare
• Pensula
• 2 x cleme crocodil

GRAD DE DIFICULTATE 2 (minim)

PASUL 1


Mariti modelul de mai jos si imprimati-l la dimensiunea de 172%, in asa fel, incat aripa sa masoare aproximativ 38 cm latime la cel mai lat punct. Apoi creati un strat dublu de carton, impaturind cutia de carton, pe una dintre muchiile existente si asezati marginea dreapta a modelului pe cuta. Desenati circumferinta modelului. Apoi, aplicati cartonul pe un suport de taiere si taiati forma pe linia marcata, simultan, prin ambele straturi. Taiati santuri de 1 cm latime in pozitiile marcate pentru elastic. Cel mai bine este sa lucrati cu carton alb, decupat dintr-o cutie de carton alba.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume ÎMBRĂȚIȘEAZĂ-ȚI NATURA Levi’s introduce o nouă etapă a campaniei ”Buy Better, Wear Longer”

PASUL 2

Deschideti aripile si asezati-le pe jos, in asa fel incat sa creeze mai degraba forma unui munte ^ decat cea a unei vai v. Utilizati un ac, pentru a trece una dintre partile de elastic printr-un orificiu si apoi prin orificiul opus de pe cealalta aripa. Innodati capetele, pentru a le asigura temporar. Repetati operatiunea, pentru cea de-a doua aripa. Nodurile temporare pot fi desfacute, atunci cand aripile sunt complete, pentru a le adapta la inaltimea copilului.

PASUL 3

Pentru a finisa marginea de carton cu pene, utilizati pistolul de lipit Dremel 930 de inalta temperatura, cu o bagheta de lipit de 7 mm transparenta, pentru a lipi banda de finisaj marabu de-a lungul circumferintei, prelucrand fiecare sectiune pe bucati mici

PASUL 4

Asezati aripile jos, cu elasticul indoit in sus. Asezati modelul in partea superioara a uneia dintre aripi si folositi clema crocodil, pentru a fixa modelul pe aripa, potrivind marginile. Intoarceti aripile. Utilizand extensia modelului ca si reper, si imaginandu-va aranjamentul penelor pe aripa unei pasari, utilizati pistolul de lipit Dremel 930 si o bagheta de lipit de 7 mm, transparenta, pentru a lipi penele de pasare, care incep de la marginea inferioara a aripii, pentru a completa varful aripii. Incepand de la varf, si continuand in sus, lipiti penele pe aripa, cu suprafata superioara a penelor in sus, suprapunandu-le, in asa fel incat sa fie orientate in jos, catre varful aripii. Acoperiti aproximativ trei sferturi din aripa cu pene. Aceasta parte este opusa spatelui copilului.

Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Pe locuri, fiți gata....sport! Modele de pantofi ideali pentru alergare Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri