8 Februarie 2013 publicat în Copil 24 share-uri

Cele mai frumoase filme animate, majoritatea sub marca Disney, ne aduc in amintire lumea magica a copilariei, pe care o putem retrai.

Cele mai frumoase filme animate de-alungul vremii

Alba-ca-Zapada si cei sapte pitici

Filmul este inspirat de basmul cules de fratii Grimm in 1812. Alba-ca-Zapada este o printesa a carei mame vitrege ii doreste raul, fiind invidioasa pe frumusetea ei. Ajutata de pitici si la final de un tanar print, Alba-ca-Zapada reuseste sa scape din toate cursele intinse de mama ei vitrega. Filmul a aparut in 1937, fiind primul film animat Disney, care s-a bucurat si de un mare succes.

Pinocchio

Pinocchio este al doilea film animat semnat de Disney, dupa un roman al scriitorului italian Carlo Collodi. Filmul a aparut in 1940, prezentand aventurile unei marionete de lemn, care isi doreste sa devina un baiat adevarat, dar pentru aceasta trebuie sa faca fata multor intamplari grele.

Cinderella

Cinderella a aparut in 1950, sub productia Disney. Filmul prezinta povestea emotionanta a unei fete a carei mame vitrege o impiedica sa participe la balul regal, insa micii ei prieteni soricei si nasa ei zana, transforma totul intr-un "vis" frumos.

Alice in Tara Minunilor

Filmul apare in 1951, povestind peripetiile curioasei Alice, care, urmarindu-l pe Iepurele alb, ajunge in Tara Minunilor, unde totul este pe dos...

Frumoasa si bestia

"Frumoasa si bestia" apare in 1991, prezentand povestea fascinanta a unui print, tranformat intr-un animal fioros printr-o vraja, care nu poate fi rupta decat de dragostea unei fete...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri