6 Februarie 2013 publicat în Copil 10 share-uri

Campania se desfasoara intre 1 februarie si 31 mai pe site-ul aventuratrasnita.ro!

Comunicat de presa

„Aventura trasnita a copilului tau” revine! Copiii pot fi vedete la Tedi pe etichete.

Incepand cu 1 februarie, Tymbark Maspex Romania da startul unui nou sezon al campaniei „Tedi - Aventura trasnita a copilului tau”. Desfasurata prin intermediul cunoscutului brand de bauturi necarbonatate pentru copii, Tedi, promotia este dedicata parintilor care doresc sa-si faca copiii cunoscuti povestind nazbatiile amuzante ale acestora, avand astfel sansa ca, pe etichele Indragitei bauturi, sa apara cei mici.

Dupa ce, la prima editie a campaniei, 170 de Intamplari nastrusnice Impreuna cu pozele copiilor au fost selectate sa apara pe etichetele Tedi, In promotia de anul acesta sunt oferite 200 de astfel de premii.

Campania Tedi se desfasoara Intre 1 februarie si 31 mai pe site-ul aventuratrasnita.ro, unde participantii au posibilitatea sa publice poza si aventura trasnita a copilului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

„Ideea s-a nascut Inca din 2008, din convingerea ca fiecare parinte este mandru de copilul sau. Ulterior, am primit si confirmarea consumatorilor nostri care s-au Intrecut povestind cele mai nastrusnice aventuri, implicarea In promotie fiind impresionanta.

Pe atunci endorserul campaniei a fost Virgil Iantu, care a aparut In clipul publicitar alaturi de fetita lui, el fiind un real exemplu de parinte mandru! Acum le-am creat din nou ocazia perfecta de a povesti tuturor orice aventura a celor mici, vizand si proaspetii parinti care nu au avut aceasta oportunitate In trecut.

De data aceasta, In promotie sunt angrenate si 5.300 de premii atractive, pe care Tedi le ofera garantat copiilor In schimbul codurilor de sub etichetele promotionale . Astfel, noua promotie Tedi este dedicata atat parintilor, cat si copiilor care se vor bucura de premiile castigate”, a declarat Mihaela Burtoi, Marketing Manager In cadrul Tymbark Maspex Romania.

Premiile speciale pentru copii care pot fi castigate In promotie sunt mascote Tedi, pahare lenticulare, parasolare si sepci, premiile principale constand In imprimarea pozei si a aventurii trasnite a copilului pe etichetele Tedi si cate un bax din produsele pe a caror eticheta cel mic este vedeta. Sticlutele Tedi cu imaginea castigatorilor pot fi gasite In magazine, pe teritoriul tarii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri