6 Februarie 2013 publicat în Copil 10 share-uri

Campania se desfasoara intre 1 februarie si 31 mai pe site-ul aventuratrasnita.ro!

Intrarea In concurs se face prin Inscrierea codurilor unice alfanumerice (zece caractere) de pe produsele participante prin intermediul SMS-urilor sau pe site-ul campaniei. Produsele participante la promotie sunt Tedi la sticla de 300 ml sau 750 ml, Tedi Play 400 ml si Tedi Waterrr 500 ml si pot fi identificate prin eticheta care va contine numele campaniei „Tedi Aventura trasnita a copilului tau”.

Pentru cei care se Inscriu prin sms la numarul 1830, In fiecare saptamana vor exista 25 de „momente castigatoare”, In intervalul orar 08.00-23.00, iar participantii vor afla pe loc daca au castigat sau nu un premiu Tedi atunci cand trimit codul.

Premiile pot fi achizitionate si direct de pe site, In cadrul categoriei „Magazin online”, contravaloarea acestora fiind exprimata Intr-un anumit numar de coduri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Participantii care Inscriu pe aventuratrasnita.ro povestea si poza copilului vor fi declarati castigatori ai premiilor principale In functie de numarul de coduri alfanumerice Inscrise (pondere de 60%), de voturile primite de la vizitatorii site-ului (10%) si votul juriului (30%).

Pentru mai multe informatii despre campanie, accesati aventuratrasnita.ro sau contactati: i.rata@tymbark.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri