5 Iulie 2013 publicat în Copil 8 share-uri

Astrele ne pot oferi o multime de secrete despre viitorul celui mic inca de la nastere. Semnul zodiacal al fiecarui copil ne da posibilitatea de a afla o multime de lucruri despre personalitatea acestuia, de a intelege ce se petrece in mintea lui si de a ne ajuta sa dezvoltam o relatie armonioasa cu cel mic. Ti-am pregatit mai jos horoscopul lunii lui Cuptor, pentru a te ajuta sa petreci o vara frumoasa alaturi de prichindeii tai.

Horoscopul copiilor: Iulie 2013

Horoscopul copiilor: zodia Berbec

Daca copilul tau este nascut sub zodia Berbecului, atunci nu te astepta la prea multa liniste in jurul tau. Din contra, inarmeaza-te cu rabdare si obisnuieste-te cu multa agitatie si zgomot, deoarece micutul tau berbec incapatanat nu are stare cat e ziua de lunga si este mereu in cautarea unor provocari.

Copilul din zodia Berbec este precoce, asa ca va invata de timpuriu sa faca lucruri de unul singur, iar intr-un grup mai mare va reusi mereu sa capteze atentia celorlalti.

Berbecutul tau este ambitios, isi doreste sa fie cel mai bun in toate, asa ca iti recomandam ca luna aceasta sa-l implici intr-o multime de jocuri si concursuri unde sa isi dovedeasca abilitatile.

Avand energie in exces si manifestand permanent o deschidere spre nou, ar fi bine ca cel mic sa practice sporturi si sa ia parte la activitati dinamice. Nu-l stresa insa prea tare, isi doreste sa fie independent si cu spirit de initiativa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Horoscopul copiilor: zodia Taur

Daca sunteti parintii unui copil nascut in zodia Taur, atunci va trebui sa ii acordati copilului foarte multa atentie si sa il coplesiti cu afectiune.

Micutul taur simte in permanenta nevoia de mangaieri si imbratisari si se simte in largul lui atunci cand este in sanul familiei. [...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri