8 Iulie 2013 publicat în Copil 1 share-uri

Conform rezultatelor sondajului, 54,1% dintre tineri au in prezent intre 3 si 5 gadgeturi. Tabletele se afla în topul preferintelor, fiind detinute de catre 69,6% dintre acestia.

Cea mai mare parte a tinerilor au in buzunar smartphone-uri noi: 35,2% dintre acestia au declarat ca l-au primit sau achizitionat in urma cu mai putin de 6 luni si 32,7% in urma cu 6-11 luni. Numai 9,6% dintre repondenti au smartphone-uri mai vechi de 2 ani. In plus, aproape un sfert dintre tineri (23,5%) au primit primul telefon la o varsta mai mica de 10 ani.

Atunci cand vine vorba despre alegerea unui smartphone, cele mai importante criterii sunt functiile, design-ul si brandul producatorului, recomandarile apropiatilor fiind un aspect de care tin cont intr-o foarte mica masura.

Desi smartphone-urile si tabletele sunt folosite tot mai mult pentru fotografiere, camerele foto se afla inca in topul preferintelor. Dupa smartphone-uri si tablete, acestea ocupa a treia pozitie in ceea ce priveste gradul de raspandire, fiind detinute de catre 65,4% dintre adolescenti. In acelasi timp, 16,5% dintre ei au declarat ca este gadgetul pe care il folosesc cel mai des.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

91,2% dintre adolescenti folosesc gadgeturile pentru a se juca, fie ca e vorba despre smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive. Astfel, foarte indragite sunt si consolele de jocuri, situate pe locul al doilea in ceea ce priveste valoarea sentimentala, fiind gadgetul preferat pentru 5,3% dintre repondenti. In acelasi timp, acestea ocupa pozitia a treia in ceea ce priveste gradul de utilizare, cu 10,4% dintre raspunsuri.

Foto@dreamstime


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri