In doar 30 minute, vei pregati o reteta senzationala. Pentru prepararea a 4 portii, ai nevoie de 6 felii de sunca Martinel, 1 kg de cartofi, 1 kg de fasole verde proaspata, lapte, unt, ulei de masline, sare si piper dupa gust. Dupa ce speli si cureti cartofii, ii tai cuburi si ii pui la fiert in apa cu putina sare, timp de 20 de minute. Dupa ce s-au fiert, ii scurgi de apa si ii pisezi cu un tel. Adaugi apoi 200 ml de lapte peste cartofi, unt, sare si piper dupa gust. Intre timp, fasolea verde se spala si se taie in bucatele mici. Se fierbe in apa cu putina sare, timp de 10 minute. Dupa ce s-a fiert, fasolea se scurge si se asezoneaza cu ulei de masline, sare si piper. Se lasa
la racit timp de 35 de minute. Piureul se serveste alaturi de fasole si de una, doua felii de sunca Martinel.
Pofta buna!
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!