In doar 30 minute, vei pregati o reteta senzationala. Pentru prepararea a 4 portii, ai nevoie de 6 felii de sunca Martinel, 1 kg de cartofi, 1 kg de fasole verde proaspata, lapte, unt, ulei de masline, sare si piper dupa gust. Dupa ce speli si cureti cartofii, ii tai cuburi si ii pui la fiert in apa cu putina sare, timp de 20 de minute. Dupa ce s-au fiert, ii scurgi de apa si ii pisezi cu un tel. Adaugi apoi 200 ml de lapte peste cartofi, unt, sare si piper dupa gust. Intre timp, fasolea verde se spala si se taie in bucatele mici. Se fierbe in apa cu putina sare, timp de 10 minute. Dupa ce s-a fiert, fasolea se scurge si se asezoneaza cu ulei de masline, sare si piper. Se lasa
la racit timp de 35 de minute. Piureul se serveste alaturi de fasole si de una, doua felii de sunca Martinel.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?