In doar 30 minute, vei pregati o reteta senzationala. Pentru prepararea a 4 portii, ai nevoie de 6 felii de sunca Martinel, 1 kg de cartofi, 1 kg de fasole verde proaspata, lapte, unt, ulei de masline, sare si piper dupa gust. Dupa ce speli si cureti cartofii, ii tai cuburi si ii pui la fiert in apa cu putina sare, timp de 20 de minute. Dupa ce s-au fiert, ii scurgi de apa si ii pisezi cu un tel. Adaugi apoi 200 ml de lapte peste cartofi, unt, sare si piper dupa gust. Intre timp, fasolea verde se spala si se taie in bucatele mici. Se fierbe in apa cu putina sare, timp de 10 minute. Dupa ce s-a fiert, fasolea se scurge si se asezoneaza cu ulei de masline, sare si piper. Se lasa
la racit timp de 35 de minute. Piureul se serveste alaturi de fasole si de una, doua felii de sunca Martinel.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară