19 August 2013 publicat în Copil 1 share-uri

Cautati cele mai frumoase si cele mai moderne hainute pentru fetite? Ei bine, Romanian Label a lansat in exclusivitate pentru copii, prima sa colectie de ii din bumbac cusute manual, alcatuita din 10 piese cu modele unicat, confortabile si practice.

Comunicat de presa

Cautati cele mai frumoase si cele mai moderne hainute pentru fetite? Ei bine, Romanian Label a lansat in exclusivitate pentru copii, prima sa colectie de ii din bumbac cusute manual, alcatuita din 10 piese cu modele unicat, confortabile si practice.

Hainele colectiei de ii pentru copii, lansata in cadrul magazinului online www.romanianlabel.ro, se remarca print-o cromatica vie, nuante vibrante, croiuri geometrice deosebite si combinatii ingenioase de modele florale, geometrice, inspirate din portul popular romanesc.


„Stilul vestimentar se formeaza inca de la cele mai mici varste, iar o educatie potrivita si grija pentru aspect si calitatea sunt foarte importante.

Produsele existente in portofoliul nostru imbina intr-un mod armonios atat estetica, cat si utilitatea, respectand totodata calitatea,” sustine Vlad Andries, General Manager Romanian Label.

Creatiile sunt realizate din materiale de calitate deosebita, bumbac si mouline, fiind potrivite pentru orice sezon, datorita modului unic prin care regleaza fluctuatiile de temperatura ale corpului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Si pentru ca mandria nationala a romanilor nu cunoaste varsta, Romanian Label ii privilegiaza pe copiii cu varste cuprinse intre 0-8 ani cu articole vestimentare pe care ei le iubesc, deoarece vin din lumea lor: colorata, plina de viata si mereu surprinzatoare.

Daca esti pasionata de design romanesc si vrei sa-ti imbraci si copilul in haine autentice, trebuie sa stii ca pentru a-ti satisface aceasta dorinta esti doar la un click distanta. Printre articolele-vedeta dedicate celor mici, se numara: ii jucause, ii vintage si rochite, toate hand made 100%.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri