Jucariile nu reprezinta simple obiecte care sa ii amuze si sa ii linisteasca pe cei mici, ci au si rolul de a le incuraja imaginatia si creativitatea si de a-i ajuta sa se dezvolte atat din punct de vedere fizic, cat si emotional si intelectual.

Jucariile nu reprezinta simple obiecte care sa ii amuze si sa ii linisteasca pe cei mici, ci au si rolul de a le incuraja imaginatia si creativitatea si de a-i ajuta sa se dezvolte atat din punct de vedere fizic, cat si emotional si intelectual. Copiii confera jucariilor insusiri care pun apoi stapanire pe toata fiinta lor.

Daca pe vremea bunicilor nostri jucariile nu aveau asa mare importanta si fiecare copil se juca cu ce avea la indemana, in zilele noastre jucariile sunt mult mai diversificate, mai vesele si cu functionalitati pe care nu ni le-am fi imaginat vreodata.

Datorita acestui fapt, parintii trebuie sa se implice activ in joaca si, implicit, in educatia celor mici, sa le starneasca curiozitatea pentru diferite activitati si sa le stimuleze imaginatia.

Aici intervine rolul jucariilor educative, care sunt folosite ca mijloace de educatie pentru copiii mici, ajutandu-i sa isi dezvolte abilitatile intelectuale, emotionale, psihice, lingvistice, creative etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Oxitocina – tot ce trebuie sa stii Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Va recomandam si:

15 jucarii educative pentru copii

Oferiti-le micutilor dumneavoastra sansa de a invata jucandu-se si profitati de promotia magazinului Kidz.ro la jucariile cu rol stimulativ din gama Tomy.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri