21 Octombrie 2013 publicat în Copil 1 share-uri

World Vision Romania anunta lansarea programului „Donator de Viitor”, primul demers de tip „child sponsorhip” din Romania, prin care organizatia ofera posibilitatea romanilor de a contribui la schimbarea destinului unei comunitati defavorizate, sustinand copiii din acea comunitate.

Comunicat de presa

Prima etapa a programului de dezvoltare comunitara se va derula in intervalul octombrie 2013septembrie 2014 si va viza nevoile a 13 comunitati defavorizate din judetul Dolj, acesta fiind unul dintre judetele cu cel mai scazut nivel de trai din Romania. In prima faza a campaniei, cei care doresc sa sustina demersul World Vision pot sprijini unul din cei 600 de copii inscrisi in program, prin donatii lunare de 68 de lei pe www.worldvision.ro/donator-de-viitor.

Romanii - implicati pentru prima data in procesele de dezvoltare comunitara

Pana acum, programele de dezvoltare comunitara initiate de World Vision s-au derulat cu ajutorul donatorilor individuali din alte tari precum SUA, Canada, Taiwan, Elvetia etc. Incepand cu octombrie2013, World Vision Romania ofera si romanilor posibilitatea de a se implica intr-un astfel de proiect, oferind astfel copiilor din mediul rural sansa la un viitor mai bun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Kaufland anunță programul magazinelor de Paște SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Particularitatea programului „Donator de Viitor” consta in implicarea pe termen lung si in crearea unei legaturi directe intre copil si persoana care se inscrie in programul de donatii. Astfel, programul permite o comunicare constanta intre donator si copil, primul dintre ei avand posibilitatea de a coresponda cu copilul si cu familia lui sau de a-l vizita, daca isi doreste acest lucru.

„Pentru mulţi dintre cei 600 de copii inscrisi in program, copilaria inseamna drumul lung parcurs pe jos pana la scoala indiferent de anotimp, inseamna o pereche de pantofi pe care o impart cu fratii lor, o odaie micuta luminata de o singura lumanare sau un cartof fiert impartit – masa pentru intreaga zi.

Prin lansarea campaniei <<Donator de viitor>>, ne dorim sa schimbam aceasta realitate si sa le oferim speranta acestor copii care se confrunta prea devreme cu greutati prea mari. De aceea, ii rugam pe toti cei care vad acest mesaj sa nu ramana indiferenti. Donatia lor poate face diferenta. Impreuna, putem schimba vieti in bine”, a declarat Catalin Andrew Popa, Director National World Vision Romania.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională

Foto copii defavorizati@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri