25 Martie 2021 publicat în Copil 2 share-uri

10 Poezii despre Paste pentru copii – iata o colectie de poezii despre Paste pentru copii de toate varstele – inclusiv poezii despre Iepurasul de Paste.

Pastele este un moment de sarbatoare alaturi de cei dragi. Ii puteti ajuta pe cei mici sa afle mai multe de aceasta sarbatoare explicandu-le in functie de varsta semnificatia Pastelui si povestindu-le despre obiceiul de a vopsi ouale si alte traditii. Nu uitati ca explicatiile sa fie pe intelesul lor. De asemenea, pentru a petrece timp de calitate in familie, puteti alege diferite idei de activitati de Paste, inclusiv sosirea Iepurasului de Paste, realizarea unor decoratiuni de Paste (ornamente sau decoratiuni din hartie, fetru, panza, carton etc.), vanatoarea oualor de Paste, pictati oua si asezati-le intr-un cosulet creat chiar de voi, lasati copilul sa va ajute in bucatarie cand pregatiti diferite retete pentru masa de Paste etc.

In plus, alte idei utile pentru seri in familie pot fi ghicitori de Paste pentru cei mici, povesti si poezii despre Paste, vizionarea de filme sau desene animate despre aceasta sarbatoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Poezii – ce beneficii au pentru cei mici? Citirea, recitarea si memorarea poeziilor favorizeaza dezvoltarea limbajului la copii. Rimele favorizeaza invatarea de noi cuvinte si dezvoltarea vocabularului. De asemenea, poeziile imbunatatesc abilitatile de gandire si memoria. Poezia ii invata pe cei mici si despre limbajul corpului, interpretarea sunetelor, inflexiune si modul in care se citesc poeziile – intonatia. De asemenea, cei mici isi pot dezvolta astfel creativitatea si imaginatia.

10 Poezii despre Paste pentru copii

Iata cateva poezii despre Paste pentru copii de toate varstele – poezii despre Paste pentru scolari, poezii despre Paste pentru gradinita etc.

1. „In ziua de Pasti” – de Elena Farago

Toti copiii azi se imbraca
Cu ce au ei mai frumos
Si parintii lor le canta
Invierea lui Cristos.

10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag 10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece

Si la masa ciocnesc astazi
Toti copiii cei cuminti,
Oua rosii si pestrite,
Cu iubitii lor parinti. >> Citeste mai departe pe mamisicopilul.ro

Foto articol: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri