8 Octombrie 2021 publicat în Copil 11 share-uri

Recunostinta se refera la aprecierea acelor lucruri si aspecte din viata pe care deseori le subestimam (sanatate, familie, casa, prietenii). Cum cultivam recunostinta la copii si ce beneficii are aceasta practica?

Recunostinta la copii – informatii generale

Ii invatam pe cei mici sa spuna „multumesc”, dar pe masura ce cresc, putem cultiva mai mult recunostinta si abilitatea lor de a nu lua de-a gata toate lucrurile care li se ofera.

Recunostinta se refera la a ne concentra pe ceea ce este pozitiv in viata noastra si a aprecia toate lucrurile pe care le avem.

Recunostinta este un subiect destul de abstract pentru copii, de aceea punerea ei in practica zilnic sau cat mai des ii ajuta pe copii sa o inteleaga mai bine.

Cercetatorii care au studiat dezvoltarea recunostintei la copii au observat ca aceasta nu este doar despre a spune multumesc cuiva, ci este o experienta mult mai complexa, care implica dezvoltarea unor abilitati sociale si emotionale ale acestora. Citeste continuarea pe mamisicopilul.ro

Sursa foto: pexels.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri