• Primark anunta inghetarea preturilor la sute de articole de imbracaminte pentru copii pentru a veni in sprijinul familiilor care se pregatesc pentru inceperea scolii;
  • Primark este destinatia preferata pentru cumparaturi inainte de inceperea scolii, oferind un raport excelent calitate-pret pentru imbracaminte, incaltaminte, ghiozdane si articole de papetarie.

Primark ingheata preturile la sute de articole esentiale de imbracaminte pentru copii si in acest an si vine in sprijinul familiilor inainte de inceperea scolii, pastrând aceleasi preturi mici din 2021.

Inghetarea preturilor din acest an se aplica articolelor esentiale care pot compune o tinuta completa, inclusiv blugi, pantaloni pentru alergare, tricouri cu mâneca lunga si jachete. Spre exemplu, pretul unei tinute pentru copii constând dintr-un tricou cu mâneca lunga, colanti si hanorac cu fermoar este de doar 42 de lei.

Primark isi reafirma angajamentul de a sprijini familiile sa economiseasca si sa continue sa achizitioneze haine pentru cei mici, oferind calitate la preturi accesibile si articole esentiale de imbracaminte concepute sa reziste mai multe sezoane.

Insa, dincolo de imbracaminte, Primark este destinatia preferata pentru toate pregatirile necesare inceputului de an scolar, oferind o varietate de produse, inclusiv incaltaminte pentru scoala, articole de papetarie, rechizite, cutii pentru mâncare sau ghiozdane, toate intr-un singur loc.

Anul trecut, gama variata de ghiozdane din magazinele Primark, de la Disney's Stitch la Minnie Mouse si eroii Marvel, a avut un mare succes, cu aproape jumatate de milion de articole vândute la nivel global.

Exemple de articole esentiale pentru copii pentru care se aplica inghetarea preturilor (comparativ cu aceeasi perioada din toamna/iarna 2023 si toamna/iarna 2022):

  • Colanti pentru copii incepând de la 9 lei (15 lei in toamna/iarna 2022)
  • Tricou cu mâneca lunga pentru copii incepând de la 11 lei (34 lei in toamna/iarna 2022)
  • Hanorac pentru copii incepând de la 22 lei (25 lei in toamna/iarna 2022)
  • Hanorac cu fermoar pentru copii incepând de la 22 lei (34 lei in toamna/iarna 2022)
  • Jacheta captusita pentru copii incepând de la 54 lei (acelasi pret ca in toamna/iarna 2022)
  • Blugi pentru copii incepând de la 40 lei (acelasi pret ca in toamna/iarna 2022)
  • Pantaloni de alergare pentru copii incepând de la 20 lei (acelasi pret ca in toamna/iarna 2022)

Nota: In ultimii trei ani, Primark a initiat mai multe campanii de inghetare sau reducere a preturilor, dupa cum urmeaza: inghetarea preturilor in sezonul toamna/iarna 2021-2022, reduceri de pret in sezonul toamna/iarna 2022-2023 si inghetarea preturilor in actualul sezon toamna/iarna 2023-2024, ceea ce inseamna ca preturile nu au mai fost atât de scazute raportat la anul 2021.

Sursa: Primark, Back-to-School global consumer data 2023 (iulie-septembrie)

Colectia Back to School este disponibila in magazinele din Bucuresti, localizate in ParkLake Shopping Center si AFI Cotroceni, cat si in Timisoara, in magazinul recent deschis in Iulius Town.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri