Am stiut de mica ce meserie voi avea. Nu a incaput nici o indoiala. Si nu incape nici acum. Ceea ce ma doare este sistemul stupid cu ochelari de cal la ochi in care trebuie sa lucrez, dar despre sistem altadata. Sunt EDUCATOARE.
Daca ai copii, am sa-ti spun acum ceva ce poate ti se va parea inspaimantator, dar este purul adevar: in orice moment se poate intampla orice copilului tau la gradinita, sa nu iti imaginezi ca daca este la gradinita este in perfecta siguranta. Noi, educatoarele, suntem si noi oameni, privim si noi in directia opusa, chiar daca si pentru cateva secunde…Daca s-ar fi intamplat ceva cu baietelul meu cu sarmulita blestemata, as fi fost eu vinovata pentru tot restul vietii mele, si pentru ce motiv, cum ca nu am anticipat ca unui copil ii poate trece prin cap sa inghita sarma? Grea meserie, nu?

Intr-adevar o meserie grea, dar si frumoasa, spunem noi. Acesta articol este un post preluat de pe blogul unei femei ce este mamica de 15 ori, pentru fiecare copil de la gradi. Dragut, nu?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri