Imi doresc si eu, ca toti prietenii mei pe care ii am la varsta de 5 ani pe are o am, sa mananc un sandwish facut din toate bunatatile din frigiderul mamei mele dar nu pot pentru ca VOMIT tot ce mananc. Si iar vine ora mesei si eu mananc numai hrana semilichida (CU BIBERONUL), asa cum fac de cand m-am nascut. Dar tanjesc la un sandwish. Si uneori fur singur ceva din frigider, desi stiu ca o sa imi faca rau, dar vreau si eu sa fie ca toti ceilalati copii care se infrupta cu tot felul de bunatati. Mestec, inghit, ma simt bine o clipa dar de indata VOMIT tot ce am in stomacelul meu.

Imi doresc si eu, ca toti prietenii mei pe care ii am la varsta de 5 ani pe are o am, sa mananc un sandwich facut din toate bunatatile din frigiderul mamei mele dar nu pot pentru ca VOMIT tot ce mananc. Si iar vine ora mesei si eu mananc numai hrana semilichida (CU BIBERONUL), asa cum fac de cand m-am nascut. Dar tanjesc la un sandwish. Si uneori fur singur ceva din frigider, desi stiu ca o sa imi faca rau, dar vreau si eu sa fie ca toti ceilalati copii care se infrupta cu tot felul de bunatati. Mestec, inghit, ma simt bine o clipa dar de indata VOMIT tot ce am in stomacelul meu.

Andrei Nita nu se afla la prima incercare in viata sa. La varsta de 2 luni si jumatate medicii au constatat ca are o malformatie congenitala la cord iar dupa 1 luna a fost operat cu succes de catre medicii de la Cluj Napoca, de atunci, anual, mergand la control. Desi operatia a fost un succes, in prezent inimioara lui Andrei pur si simplu bate mai incet decat ar fi normal.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

Dupa ce A INVINS aceasta prima lupta cu SUFERINTA, Andrei a inceput sa vomite absolut tot ceea ce manca, nefiind in stare sa bea nici macar apa caci organismul o respingea. Si el se intreba: DE CE MAMI, DE CE ?

Dupa 2 interventii chirurgicale efectuate la Spitalul Marie Curie (Budimex) din Bucuresti, Andrei a ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu (Bucuresti) unde medicii au constatat o puternica stenoza esofagiana, propunandu-se extirparea unei portiuni din esofag.

Cea mai mare teama pe care o au parintii lui Andrei este ca acesta, din cauza bradicardiei de care sufera ca urmare a operatiei pe cord de acum 3 ani, sa nu intre in coma din cauza anesteziei efectuate in cazul unei interventii chirurgicale.

Cu ajutorul companiei BioTOP International a fost contactata o Clinica din Nuremberg ce a confirmat posibilitatea efectuarii unei interventii medicale. Dat fiind ca toata documentatia medicala a lui Andrei abunda de termeni pe care nimeni (cu exceptia doctorilor nu o poate intelege) si SUNTEM FERICITI, NOI PARINTII CARE NU AM AVUT DE-A FACE CU ATARE DIAGNOSTICE, voi mentiona procedura intr-un limbaj comun. Este vorba despre introducerea laparoscopica a unui “balonas” in stomacul lui Andrei menit sa ii repare intr-un anumit interval de timp “gatuirea” esofagului si el sa poata manca ceea ce mananca un copil de 5 ani si nu sa manance CU BIBERONUL, asa cum se intampla in prezent.

7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Împreună în arte și simțiri Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri