Sarbatoarea lui Mos Nicolae este asteptata cu nerabdare de cei mici, dar si de cei mari aproape in toate casele din lume. Pentru ca e foarte apropiata de cea a Craciunului, in multe tari acestea doua au fost reunite.

Pe 6 decembrie, noaptea. Mos Nicolae se furiseaza prin casele oamenilor si pune cadouri in ghetutele copiilor cuminti, iar celor obraznici le aduce o nuielusa.

Ce cadouri aduce Mosul Nicolae?

Mosul aduce cadouri potrivite pentru fiecare, lucruri dorite care sa-i bucure pe cei mici si deopotriva cadouri educative si utile pentru dezvoltarea fizica si intelectuala a copiilor. Daca cel mic isi doreste ceva anume, musai trebuie sa-i scrie Mosului Nicolae o scrisorica prin care sa ii povesteasca ce isi doreste si ca a fost cuminte. Pentru baietei Mosul poate aduce cadouri ce constau in masinute, jocuri educative pe calculator, hainute sau alte jucarii. Fetitele sunt bucuroase sa le aduca Mosul papusile preferate, obiecte de infrumusetare (cleme de par spre exemplu), carti de colorat, hainute, posete pentru copii etc.

Un articol de Iulia DIBU

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri