In sezonul rece racelile sunt frecvente la copii, dar cum ei sunt sensibili si cum sistemul lor imunitar nu este inca suficient de dezvoltat pentru a lupta puternic impotriva bolilor, afectiunile copilului se pot complica, astfel apar pneumoniile sau chiar infectiile mai grave. Cum pot fi evitate toate acestea?

Copilul trebuie sa fie foarte bine hidratat in aceasta perioada, asadar aduceti-i mereu o cana cu ceai dupa gustul lui, eventual ii puteti da ceai de echinaceea. Pana la masa de pranz copilul mai poate “rontai” fie fructe, fie cateva bomboane sau o pastila de vitamina C. La pranz are nevoie de o supa fierbinte si de protenie: carne de pui la gratar, cu salata sau chiar cu usturoi, acestea este indicat in raceli, este antiseptic, antiinflamator, scade febra si desfunda nasul. Mai tarziu ii puteti da biscutiti cu fructe, poate chiar prajituri facute in casa, iar la cina o supa sau mancare gatita ori preparate cu branza. Copilul nu va avea pofta de mancare, astfel ca va consuma putin la masa, de aceea trebuie sa manance des, caci organismul are nevoie de nutrienti pentru a se reface.

Din tratamentele naturiste, masajul cu uleiuri (aromaterapie) sau frectia sunt cele mai indicate pentru copii. De asemenea este nevoie sa ii luati atat dimineata, cat si seara temperatura, pentru monitorizare. In afara de aceste momente, termometrul i se va pune de fiecare data cand are frisoane si se noteaza rezultatele obtinute. Daca are temperatura peste 38 sub tratament, trebuie sa va adresati din nou medicului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri