Cum Sarbatorile se apropie cu pasi repezi si copiii au inceput deja sa ii scrie Mosului, lista de cadouri este absolut necesara.

Cum Sarbatorile se apropie cu pasi repezi si copiii au inceput deja sa ii scrie Mosului, lista de cadouri este absolut necesara.

O parte din cadourile aduse de Mos copiilor cuminti fac parte, de cele mai multe ori, din dorintele micutilor, insa cateva trebuie sa reprezinte pentru ei o adevarata surpriza.

Ce cadouri le putem face copiilor?

Codouri pentru baietel

Un set de masinute mici de curse
Baiatul va fi teribil de incantat sa se joace cu aceste masinute cu un design deosebit, sa faca diferite intreceri si eventual sa isi invite si prietenii pentru o concurenta acerba.

Un costum
Baiateilor le plac costumele de vanatoare, de pirati, de militari sau... chiar de medic, de ce nu? Aflati ce personaj din desene animate ar dori sa fie, astfel va puteti orienta mai usor catre costumasul pe care i-l veti face cadou.

Un joc de inteligenta
Poate fi un joc de strategie, un puzzle sau orice alt joc care pune la incercare inteligenta copilului, ii dezvolta gandirea, capacitatile de logicizare si de legatura intre informatii, capacitatile vizuale sau alte simturi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

Un instrument de jucarie
Un fluier mic, o orga de jucarie sau un alt intrument muzical de jucarie ii poate fi de un real folos copilului. Poate chair o chitara... Desigur, acest cadou este potrivit si pentru fetite.

Hainute
Si baieteii se pot bucura de hainute, de un hanorac pe gustul lui sau ghetute in trend, ori niste manusi haioase.

Cadouri pentru fetite

Papusi
Fetitele sunt innebunite dupa papusi, in special cele cu parul lung in care sa isi exerseze ele talentul in coafura. De asemenea le puteti adauga o punga mica cu cateva bucati de materiale frumoase, din care fetitele sa incerce sa le confectioneze haine papusilor. In felul acesta le dezvoltati logica, vederea in spatiu, dar si abilitatile motrice fine, precum si... gusturile, care se educa inca de la varste fragede.

Hainute
Fetitele sunt innebunite dupa rochie roz si accesorii de par prin care ele se simt mai frumoase si se viseaza printese din povesti.

Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Costume
Fetelor le plac costumele de printesa, iar cu aceasta ocazie pot fi Zana Zapezilor sau o printesa, poate chiar o costumatie in genul celor Barbie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri