Totul a inceput cand mama Evei Maria a observat ca micuta a inceput sa fie mai palida...
Eu nu stiu despre ce e vorba. Stiu doar ca ii iubesc pe parinti, pe Radu, pe bunici. Iubesc papusile, jucariile si copiii. Mie nu imi place aici. Eu vreau sa desenez, sa spun poezii, sa cant, sa ma joc, sa ma plimb, vreau sa descopar lumea, iubesc viata.
Vreau sa ma intorc acasa, in lumea pe care o cunosc si unde ma simt cel mai bine.”

Viata fetitei atarna de o suma de bani care ii este necesara si care este foarte mare pentru ca familia ei sa o poata acoperi. Cu zi ce trece, cu fiecare donatie, suma creste, insa timpul este decisiv. Eva Maria a inceput deja citostaticele. Orice ajutor, oricat de mic, ii poate salva viata.

Vizitati pagina Evei Maria pentru a afla mai multe despre Maria, despre posibilitatea de donatii si alte modalitati in care acest ingeras poate fi ajutat.



Un diagnostic la fel de tragic il detine si Andrei Cionigel, despre care puteti afla mai multe informatii aici, aici si aici.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri